Тара PP-19106

Металева тара для виробництва є одним із самих надійних різновидів тари, це оборотна тара багаторазового використання що дозволяє заощаджувати кошти при транспортуванні та зберіганні різних видів товарів.

Металева тара PP-19106 призначена для збору і зберігання метизів, тарно-штучних та інших вантажів та виробів. Можливість установки тари PP-19106 одну на іншу дозволяє значно економити складські площі, зменшує транспортні витрати.

Конструкція PP-19106 запобігає можливому витіканню рідини (вода, мастильні матеріали, тощо) за межі тари, що запобігає забрудненню місць зберігання та транспортних засобів при зберіганні/транспортуванні виробів чи матеріалів з підвищеною вологістю (металева стружка, пісок та інші матеріали).

За замовчуванням PP-19106 фарбується методом порошкового покриття, типовий колір заводу-виробника сірий RAL 7005.

Технічні характеристики тари PP-19106

При замовленні тари необхідно вказати назву виробу або погодити із представником виробника зміни відносно типових варіантів заводу-виробника.

Рис.1. Тара РР-19106, конструкція та основні розміри

За погодженням між виробником і замовником можливе фарбування в інші кольори та інші види покриття (наприклад емаль “Колорін ХТ-365”).